-
Jakie działania będzie można realizować w ramach dofinansowania z działania HoReCa?
-
Jakie koszty kwalifikują się do dofinansowania?
-
Jakie przedsięwzięcia otrzymają wsparcie?
-
Jakie są przykładowe formy wykazania spadku obrotów?
-
Jakie wskaźniki należy uwzględnić planując przedsięwzięcie w ramach Inwestycji A.2.2.1?
-
Jakiego rodzaju pomoc będzie udzielana przedsiębiorcom?
-
Jeśli przedsięwzięcie będzie obejmowało roboty budowlane realizowane na zgłoszeniu, czy przedsiębiorca powinien do wniosku załączyć zaświadczenie z urzędu potwierdzające, że nie został zgłoszony sprzeciw do tego zgłoszenia?
-
Jeśli we wniosku założymy finansowanie np. kredytem, to czy na moment podpisania umowy o dofinansowanie będzie można zmienić źródło finansowania np. na pożyczkę?
-
Jeżeli w odpowiedzi na zapytanie ofertowe umieszczone w Bazie konkurencyjności brak jest ofert lub wszystkie podlegają odrzuceniu, to w jaki sposób Wnioskodawca powinien wybrać wykonawcę zamówienia?
-
Kiedy może się rozpocząć i zakończyć przedsięwzięcie?
-
Kiedy należy przygotować studium wykonalności?
-
Kiedy następuje zakończenie realizacji inwestycji?
-
Kiedy Wnioskodawca powinien umieścić zapytanie ofertowe dla zamówienia powyżej 50.000 zł w Bazie konkurencyjności, tj. przed dniem złożenia wniosku, czy po tym dniu?
-
Komunikat dotyczący realizacji płatności w ramach programu KPO dla sektora HoReCa, turystyka i kultura
-
Komunikat ws. KPO HoReCa
-
KPO – nowe środki dla MŚP z sektorów HoReCa, turystyka, kultura
-
KPO HoReCa - wydłużenie składania wniosków na wsparcie przedsięwzięć MŚP do 18 czerwca 2024 r., godzina 16:00
-
KPO HoReCa cz.1 - zmiany w II naborze
-
KPO HoReCa cz.2 - najczęstsze błędy przy wypełnianiu wniosków
-
Krajowy Plan Odbudowy – nowe perspektywy dla branży HoReCa
Сторінка 7 із 16