Trendy, oczekiwania społeczne, wymogi prawne – jak wykorzystać szansę na rozwój? Przyszłość branży żywności wysokiej jakości – pomiędzy optymalizacją a innowacją

Description

Event details

Event date:
Hour:
-
Where:
Online
Subjects
  • POWER
Event registration has ended

Table of contents

Zapraszamy na kolejne spotkanie z cyklu #Spotkania branżowe skierowane do przedsiębiorców, pracowników, organizacji przedsiębiorców, przedstawicieli instytucji edukacyjnych (szkół, uczelni, firm szkoleniowych), instytucji rynku pracy, administracji publicznej oraz ekspertów i analityków związanych z sektorem handlu.

Spotkanie będzie okazją do zaprezentowania wyników drugiej edycji badań Branżowego Bilansu Kapitału Ludzkiego II – branża żywności wysokiej jakości realizowanego przez PARP we współpracy z Sektorową Radą ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości. Wspólnie z zaproszonymi ekspertami dyskutować będziemy w szczególności nt.:

  • zapotrzebowania na pracowników i kompetencje w sektorze
  • zatrudnienia cudzoziemców
  • trendach oddziałujących na branżę
  • możliwych kierunkach rozwoju rozwoju branży

Zachęcamy do uczestnictwa w spotkaniu!

Czytaj więcej o cyklu spotkań branżowych na stronie PARP. 

 

Raport z II edycji badań: Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego II - branża żywności wysokiej jakości

Broszura – wybrane wyniki II edycji badań: Branża żywności wysokiej jakości - Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego II

Event details

Event date:
Hour:
-
Where:
Online
Subjects
  • POWER
Event registration has ended

Table of contents

Pomoc