Wstęp
Spis treści
Firma z Finlandii specjalizuje się w produkcji i opracowywaniu składników wykorzystywanych w produktach żywności funkcjonalnej. Firma stworzyła innowacyjny roślinny wzmacniacz smaku umami wykorzystujący produkty uboczne z uprawy pieczarki białej. Obecnie klient wykorzystuje grzyby drugiej klasy i prowadzi badania nad kolejnymi rodzajami odpadów grzybowych (takich jak np. trzon), wdrażając zrównoważone rozwiązania w zakresie gospodarki odpadami. Firma poszukuje producentów grzybów zainteresowanych dostawami jadalnych odpadów powstałych podczas uprawy.
Klient z Finlandii oferuje współpracę w oparciu o umowę dostawy.
Firmy z woj. mazowieckiego zainteresowane współpracą proszone są o kontakt na adres agnieszka_promianowska@parp.gov.pl, wraz z podaniem numeru referencyjnego.
Numer referencyjny oferty: BRFI20250129004
W mailu prosimy przesłać następujące dane:
- nazwa firmy,
- numer NIP,
- liczba pracowników,
- imię i nazwisko osoby kontaktowej,
- link do strony www/katalogu produktów.
Pozostałe firmy zachęcamy do kontaktu z właściwymi ośrodkami regionalnymi.
***
Zobacz inne przykładowe oferty firm zagranicznych
Oferta, która Cię zainteresowała, jest dostępna w ramach bezpłatnej bazy POD prowadzonej przez sieć Enterprise Europe Network. W POD za darmo możesz przeglądać oferty z całego świata lub założyć profil Twojej firmy.
Zobacz success stories firm, które już skorzystały z usług Enterprise Europe Network.
Szczegółowe informacje nt. bazy ofert POD i zasad wymiany informacji z ośrodkiem Enterprise Europe Network znajdziesz tutaj.