Branżowy Bilans Kapitału Ludzkiego II. Żywność wysokiej jakości. Broszura

Bądź na bieżąco

Podaj e-mail by pobrać raport

zywnosc-broszura

PDF Pobierz

Szanowni Państwo,

Zapraszamy do zapoznania się z głównymi wynikami pierwszej edycji badania Branżowego Bilansu Kapitału Ludzkiego II w branży żywności wysokiej jakości. Badania te mają na celu zwiększenie wiedzy na temat stanu i kierunków rozwoju kadr w branży i związanego z nim zapotrzebowania na kompetencje, a także określenie wyzwań, mających swe źródło w zmianach społecznych, gospodarczych i technologicznych.

Mamy nadzieję, że prezentowane wyniki okażą się interesujące oraz użyteczne dla osób zarządzających firmami, obecnych oraz przyszłych pracowników branży żywności wysokiej jakości, jak również wszystkich osób zainteresowanych tematyką kompetencji w branży.

Co zawiera publikacja

  • Informacje o projekcie
  • Informacje o branży
  • Wpływ pandemii na branżę
    Główne procesy biznesowe i stanowiska
  • Zatrudnienie w branży
  • Zapotrzebowanie na pracowników w branży
  • Pracownicy najczęściej poszukiwani w branży
  • Zadowolenie pracowników z miejsca pracy
  • Sposoby motywowania pracowników
  • Podnoszenie kompetencji kadr
  • Ocena działań rozwojowych przez pracowników
  • Bilans kompetencji
  • Trendy i wyzwania dla firm
  • Stanowiska i kompetencje, na które wzrośnie zapotrzebowanie w perspektywie 3-5 lat
Pomoc